Ls 17


Ls 17

Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
  1. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 5

    Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
    31 Październik 2016 - 10:34 / #1
  2. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Jakis mod powoduje scinki.
    Zaktualizuj sterowniki karty.
    Sprawdz, czy gra chodzi ci na wlsciwym Dirrect.
    Moze komp sie przegrzewa, tzreba byloby go w srodku wyczyscic, wentylator lub wymiana pasty pod prockiem.
    A najprawdopodobniej za wysokie ustawienia, zmiejsz je i sprawdz czy nie bedzie scinek.
    2 Listopad 2016 - 13:42 / #2
  3. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 5

    Wszystko zrobiłem tak jak napisałeś i dalej zacina
    2 Listopad 2016 - 18:20 / #3
  4. Offline

    nowak1282

    Użytkownik

    Posty: 32

    Lubią to: 3

    Pobierałeś LS17 z forum, czy kupiłeś? bo ja mam laptop Samsung R530 z 2010 roku z kartą Nvidia GeForce 310M z procesorem Intel Core i3 i nawet na średnich ustawieniach (na dodatek "podkręconych" pod kątem wizualnym) się nie zacina, w przeciwieństwie do LS15.
    Ostatnio edytował: nowak1282 02.11.2016 pm30 20:05
    2 Listopad 2016 - 20:04 / #4
  5. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A przeinstalowales gre?
    Moze zainstaluj gre na nowo.
    Usun wszystkie mody.
    I pograj bez modow i na mniejszych ustawieniach.
    3 Listopad 2016 - 08:50 / #5
  6. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 5

    Robiłem jak poradziliście. 0 modów gra na najmiejszych ustawieniach i zacina sie podobnie jak na wysokich
    3 Listopad 2016 - 20:56 / #6
  7. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Gre przeinstalowales?
    Masz laptopa czy stacjonarke?
    Kiedy pasta spod procka i termopadow byla wymieniana?
    Komputer jakie ma temperatury, przegrzewa sie?
    Sterowniki i dirrect x sa aktualne?
    4 Listopad 2016 - 07:27 / #7
  8. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 5

    laptop roczny . Temperatury w normie. dirrecy x 11
    4 Listopad 2016 - 17:01 / #8
  9. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A jaki to laptop?
    Podaj specyfikacje.
    4 Listopad 2016 - 22:13 / #9

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

eryk150
eryk150
Dzisiaj 16:17:24

Witajcie,orientuje się ktoś czy jest może fifa 17 PL reloaded ? Jeśli ktoś może to proszę link do torrenta.Serdecznie Pozdrawiam
Lusi
Lusi
Dzisiaj 14:33:45

Czy jest tutaj ktoś kto mi pomoże, a mianowicie chodzi mi o to że jak kupię jakąś fabrykę z moda np. Fermentr 5000. To jak zrobić żebym mogła go widzieć w zakładce Other w modzie Multi Overlay 2.84, bo tylko widzę te fabryki co są przypisane do mapy i muszę co chwilka lecieć do fermentera czy czegoś nie brakuje. Z góry dziękuję za każdą pomocną podpowiedź.
Lusi
Lusi
Dzisiaj 14:32:49

Witam Serdecznie Wszystkich.
Jestem początkująca w Farminga 17, bo gram dopiero od 3 miesięcy i szukałam pomocy wszędzie ale nic nie znalazłam, a na Yutubie są filmiki tylko po niemiecku.
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 12:26:37

inferno139- na pirata nie zainstalujesz musisz znalesc takiego co mozna skopiowac foldery do swojej gry zainstalowanej- a tak ten patch ma zlo recenzje pczytaj w goglach
inferno139
inferno139
Dzisiaj 11:13:42

jak zainstalowac pacha 1.4.4 wyskakuje mi jezyk polski jest nie zainsatowalny
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 10:26:36

malykm -dzieki.ok
malykm
malykm
Dzisiaj 10:08:03

folderem steam się nie przejmuj :d tylko go nie usuwaj
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 09:51:41

dodam ze ta instalka z wgranym patchem 1.4.2
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 09:46:27

lysy ok bo odpalalem gre z 64 a wiesz co to za folder steam
lysy
lysy
Dzisiaj 09:36:45

n0ris1225 - tą ikonke z 32 bit usuń i odpalaj gre z tej 64
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 09:27:16

witam-dlaczego po zainstalowaniu ls 2017 mam na pulpicie 2 ikony jedna 64 a 2 -32 a tam gdzie my games utworzyl sie folder steam-ja mysle ze te 64 i 32 to bit pc ale przeciesz ls nie pujdzie na 32bit
Prorok4321
Prorok4321
Wczoraj 18:47:00

Mam pytanie czy będzie uzupełnienie z patcha 1.4.2 do 1.4.4?
lysy
lysy
Wczoraj 09:35:27

weglu243 - musisz zaktualizować grę do 1.4.2
weglu243
weglu243
Wczoraj 09:24:16

witam czy DLC KUHN wejdzie mi na patch 1.2 do ls 17
lysy
lysy
24 Luty 2017

Witam wszystkich , jest nowa aktualizacja ----- ( https://farming-simulator.com/upd
ates.php?lang=pl&country=pl )
Wojtip
Wojtip
24 Luty 2017

Witam Jak dodać dodatek KUHN pack. dlc do oryginalnej gry? może ktoś podpowie. _ może ktoś wytłumaczyć poprzez wiadomość prywatną? Nie posiadam "gg"
XXADRIANXX
XXADRIANXX
24 Luty 2017

Dziena :P
GASEK01
GASEK01
24 Luty 2017

XXADRIANXX - The Sims 4: Deluxe Edition v1.25.136.1020 + i wszystkie dodatki DLC ,tu masz link do torrenta -> TORRENT
nowak1282
nowak1282
23 Luty 2017

PILNE! Zna może ktoś rozwiązanie tego problemu? link do wątku na forum - LINK
krys239
krys239
23 Luty 2017

zbyszek3945 , sorry ale nie wiedziałem o tym sposobie .
XXADRIANXX
XXADRIANXX
23 Luty 2017

Doda tu ktoś the sims 4 ? ;D
Elitex
Elitex
21 Luty 2017

zbyszek3945,
ma racje tak zrobilem i spokoj z wyskakujacym komunikatem
zbyszek3945
zbyszek3945
20 Luty 2017

krys239 nie wprowadzaj w blad jest rozwiazanie tego problemu

celeronik pisał wcześniej cyt. Aby zlikwidować wyskakujące okienko z zakupem gry należy otworzyć notatnikiem plik careerSavegame w swoim save, następnie wyszukać <playTime>xxxxxxx</playT
ime> i zmienić na <playTime>-1000000.000000&l
t;/playTime> (ważne by był minus przed liczbą), zapisac i gotowe :)
krys239
krys239
20 Luty 2017

muszek , na to nie ma jak na razie sposobu . Musisz zamknąć przeglądarke i dalej grać .
muszek
muszek
20 Luty 2017

Mam problem. Pobrałem stąd grę FS17 1..4.2 + dlc kuhn. Po pewnym czasie w grze pojawił się komunikat bym zakupił grę. Można go oczywiście zamknąć i grać dalej ale pojawia się znowu po jakimś czasie. Wiecie jak pozbyć się tego komunikatu ?

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.