Ls 17


Ls 17

Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
  1. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
    31 Październik 2016 - 10:34 / #1
  2. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Jakis mod powoduje scinki.
    Zaktualizuj sterowniki karty.
    Sprawdz, czy gra chodzi ci na wlsciwym Dirrect.
    Moze komp sie przegrzewa, tzreba byloby go w srodku wyczyscic, wentylator lub wymiana pasty pod prockiem.
    A najprawdopodobniej za wysokie ustawienia, zmiejsz je i sprawdz czy nie bedzie scinek.
    2 Listopad 2016 - 13:42 / #2
  3. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Wszystko zrobiłem tak jak napisałeś i dalej zacina
    2 Listopad 2016 - 18:20 / #3
  4. Offline

    nowak1282

    Użytkownik

    Posty: 32

    Lubią to: 3

    Pobierałeś LS17 z forum, czy kupiłeś? bo ja mam laptop Samsung R530 z 2010 roku z kartą Nvidia GeForce 310M z procesorem Intel Core i3 i nawet na średnich ustawieniach (na dodatek "podkręconych" pod kątem wizualnym) się nie zacina, w przeciwieństwie do LS15.
    Ostatnio edytował: nowak1282 02.11.2016 pm30 20:05
    2 Listopad 2016 - 20:04 / #4
  5. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A przeinstalowales gre?
    Moze zainstaluj gre na nowo.
    Usun wszystkie mody.
    I pograj bez modow i na mniejszych ustawieniach.
    3 Listopad 2016 - 08:50 / #5
  6. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Robiłem jak poradziliście. 0 modów gra na najmiejszych ustawieniach i zacina sie podobnie jak na wysokich
    3 Listopad 2016 - 20:56 / #6
  7. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Gre przeinstalowales?
    Masz laptopa czy stacjonarke?
    Kiedy pasta spod procka i termopadow byla wymieniana?
    Komputer jakie ma temperatury, przegrzewa sie?
    Sterowniki i dirrect x sa aktualne?
    4 Listopad 2016 - 07:27 / #7
  8. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    laptop roczny . Temperatury w normie. dirrecy x 11
    4 Listopad 2016 - 17:01 / #8
  9. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A jaki to laptop?
    Podaj specyfikacje.
    4 Listopad 2016 - 22:13 / #9

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

latek
latek
Dzisiaj 15:52:01

jest szansa że zrobi ktoś mapę zimową ? bardzo bym prosił
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 07:43:00

witajcie-kaper23 mi tesz niechcial załadowac ale biore inaczej otwurz ge tam gdzie masz zainstalowany otwurzx64 i kliknij nate zułte jak sie otworzy to import i wskasz co ma wczytac
kaper23
kaper23
Wczoraj 13:54:27

czemu mi się nie ładuje gians edytor
krychu1995
krychu1995
20 Kwiecień 2017

siemka chcialbym sie zapytac czy jest dostepny dodatek kunh w wersji rozkodowanej zip. ?:D
zbyszek3945
zbyszek3945
20 Kwiecień 2017

zuski,
tak dokladnie dokumenty/my games/farmingSimulator 2017/ savegame z numerem w ktorym chcesz zmienic notatnikiem otworz careersavegame
zuski
zuski
19 Kwiecień 2017

zbyszek3945,
gdzie to znalez w dokumenty/my game itp czy ? jak zmienic czas w ls 17
zeus12345
zeus12345
19 Kwiecień 2017

Sorki ze na czacie ale strona ls.city ma jako jedyna strona skomplikowane dodawanie tematów na forum :)
zeus12345
zeus12345
19 Kwiecień 2017

Witam miałem 8 ton słonecznika i kciałem to wysypać tam gdzie pociąg wysupuje i się nie da a wiadomo na tej mapie mamy 5 czy 6 wagonów po 100 000 pojemności.

i nie znalazłem na mapie gdzie jest silos żeby wysypać uprawy do wagonów.

z wagonami sobie poradziłem mam 2 i jedno do drewna .
n0ris1225
n0ris1225
19 Kwiecień 2017

GASEK01 -co robie zle z zwierzetami- gdy stworzyłem pastwiska krow swin owiec to robie reset pastwiska utworzone ale zwierzeta sa pomieszane czy trzeba kazde pastwisko osobno zapisac
GASEK01
GASEK01
18 Kwiecień 2017

Patron1408 - zobacz tu My Webpage
Patron1408
Patron1408
18 Kwiecień 2017

Witajcie, Chcę postawić Dużą wiatę na pojazdy na polu nr. 12 ale jest troszkę krzywe, jak mogę je wyrównać najlepiej bez GE. Bardzo proszę o pomoc, ponieważ wszystkie maszyny chcę schować pod wiatami a na gospodarstwie mam brak miejsca.
eryk150
eryk150
17 Kwiecień 2017

Witajcie, wie ktoś z was może czy jest na necie gra Fernbus Simulator z Crackowana? Jeśli coś wiecie dajcie linka do torrenta.Pozdrawiam Serdecznie Eryk
lysy
lysy
17 Kwiecień 2017

panowie i panie swojego czasu nasz szanowny administrator zrobił mi prezent , może nie na czasie ale ja też chce się z kimś podzielić . Czy jest chętny na klucz aktywacyjnyu do FS 15 ORGINAŁ !
zbyszek3945
zbyszek3945
17 Kwiecień 2017

Aby zlikwidować wyskakujące okienko z zakupem gry należy otworzyć notatnikiem plik careerSavegame w swoim save, następnie wyszukać
zbyszek3945
zbyszek3945
17 Kwiecień 2017

<playTime>xxxxxxx</playT
ime> i zmienić na <playTime>-1000000.000000&l
t;/playTime> (ważne by był minus przed liczbą), zapisac i gotowe :)
zuski
zuski
17 Kwiecień 2017

jak zmienic czas aby nie pojawial sie komunikat kupienia gry :)
n0ris1225
n0ris1225
16 Kwiecień 2017

a co do kiszenia to mam silos pojemnosc 300000 a zeby pszyspieszyc kiszenie przyspieszam czas
Butcher666
Butcher666
16 Kwiecień 2017

ja to bym chciał taką gdzie jest sporo produkcji, a nie tylko sianie i koszenie. Produkcja wina, piwa, cukrownia itd
n0ris1225
n0ris1225
16 Kwiecień 2017

po swietach wrzuce na serwer musialem duzo ja poprawiac bo wyszla bubel nie wczytywala
Butcher666
Butcher666
16 Kwiecień 2017

wiem, ale tu wsadzisz 50 wywrotek podepczesz troszke i masz sporo tego
n0ris1225
n0ris1225
16 Kwiecień 2017

testuje nowa mape jest marchew cebula
Butcher666
Butcher666
16 Kwiecień 2017

ma Cie już na gg
n0ris1225
n0ris1225
16 Kwiecień 2017

a co do kiszonki nie uzywałem silosów sa teras specjalne do kiszenia
Butcher666
Butcher666
16 Kwiecień 2017

za mało tam do robienia jest
Butcher666
Butcher666
16 Kwiecień 2017

mam już 7 ale podoba mi sie 6

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.