Ls 17


Ls 17

Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
  1. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
    31 Październik 2016 - 10:34 / #1
  2. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Jakis mod powoduje scinki.
    Zaktualizuj sterowniki karty.
    Sprawdz, czy gra chodzi ci na wlsciwym Dirrect.
    Moze komp sie przegrzewa, tzreba byloby go w srodku wyczyscic, wentylator lub wymiana pasty pod prockiem.
    A najprawdopodobniej za wysokie ustawienia, zmiejsz je i sprawdz czy nie bedzie scinek.
    2 Listopad 2016 - 13:42 / #2
  3. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Wszystko zrobiłem tak jak napisałeś i dalej zacina
    2 Listopad 2016 - 18:20 / #3
  4. Offline

    nowak1282

    Użytkownik

    Posty: 32

    Lubią to: 3

    Pobierałeś LS17 z forum, czy kupiłeś? bo ja mam laptop Samsung R530 z 2010 roku z kartą Nvidia GeForce 310M z procesorem Intel Core i3 i nawet na średnich ustawieniach (na dodatek "podkręconych" pod kątem wizualnym) się nie zacina, w przeciwieństwie do LS15.
    Ostatnio edytował: nowak1282 02.11.2016 pm30 20:05
    2 Listopad 2016 - 20:04 / #4
  5. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A przeinstalowales gre?
    Moze zainstaluj gre na nowo.
    Usun wszystkie mody.
    I pograj bez modow i na mniejszych ustawieniach.
    3 Listopad 2016 - 08:50 / #5
  6. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Robiłem jak poradziliście. 0 modów gra na najmiejszych ustawieniach i zacina sie podobnie jak na wysokich
    3 Listopad 2016 - 20:56 / #6
  7. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Gre przeinstalowales?
    Masz laptopa czy stacjonarke?
    Kiedy pasta spod procka i termopadow byla wymieniana?
    Komputer jakie ma temperatury, przegrzewa sie?
    Sterowniki i dirrect x sa aktualne?
    4 Listopad 2016 - 07:27 / #7
  8. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    laptop roczny . Temperatury w normie. dirrecy x 11
    4 Listopad 2016 - 17:01 / #8
  9. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A jaki to laptop?
    Podaj specyfikacje.
    4 Listopad 2016 - 22:13 / #9

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 03:45:07

marcioxd -wysłałem Ci ten silos na priw. Zobacz tu-> silos
lysy
lysy
Wczoraj 08:34:23

GASEK01 - dzięki wielkie za pomoc :)
GASEK01
GASEK01
Wczoraj 06:12:51

Aby zlikwidować wyskakujące okienko z zakupem gry należy otworzyć notatnikiem plik careerSavegame w swoim save, następnie wyszukać <playTime>xxxxxxx</playT
ime> i zmienić na <playTime>-1000000.000000&l
t;/playTime> (ważne by był minus przed liczbą), zapisac i gotowe :)
GASEK01
GASEK01
Wczoraj 06:06:23

marcioxd -Wypakuj i zobacz tu -> Silo
marcioxd
marcioxd
21 Maj 2017

Cześć
Jak dodać inne zboża do tego silosu ? "FarmSiloSystem_placeable&qu
ot;
lysy
lysy
21 Maj 2017

Ponawiam pytanko Panowie proszę przypomnijcie jak skasować ten napis w grze co wyskakuje żeby kupić orginał
GASEK01
GASEK01
20 Maj 2017

thorgal -byłem tam ,jak chcesz to wyślę fotki
thorgal
thorgal
20 Maj 2017

gasek sprawdz GG wyslalem ci crakcka do multi i 2 x DLC
thorgal
thorgal
20 Maj 2017

gasek a do somerset sie nie wybierasz?
thorgal
thorgal
20 Maj 2017

witam gra ktos jeszcze?
lysy
lysy
20 Maj 2017

Panowie proszę przypomnijcie jak skasować ten napis w grze co wyskakuje żeby kupić orginał
lysy
lysy
18 Maj 2017

weglu24315 - premiera tego miała być na wiosnę tego roku ale ze względów technicznych itd. została przełożona na jesień , ale dokładnej daty nie podali
weglu24315
weglu24315
18 Maj 2017

Witam
Może ktoś się orientuje czy na tej stronie będzie też Catle and Crops ( nie wiem jak to się pisze ) :) dzięki za odpi.
GASEK01
GASEK01
18 Maj 2017

lysy -witam szanownego weterana, wędrowałem ostatnimi czasy po Walii i Kornwalii.Teraz dochodzę do siebie i staram się nadrobić opóźnienia.
lysy
lysy
17 Maj 2017

GASEK01- witam szanownego Administratora , jak tam prace nad mapką idą powoli do przodu czy utknęły w miejscu ?
GASEK01
GASEK01
17 Maj 2017

Kacpik99 Witaj,rozkodowanie nie stanowi problemu. Giants zakodował dodatkowo wiele innych plików i nad tym praca jest czasochłonna.Powoli da się to zrobić ,ale kiedy nie wiem.
Kacpik99
Kacpik99
16 Maj 2017

GASEK01, będzie DLC BIG BUD jako mod tak jak w przypadku np. Holmera do FS15?
lysy
lysy
16 Maj 2017

n0ris1225 - już ci pisałem mapka co do koncepcji 10+ ale ogarnij to wszystko co lewituje bo strasznie to irytuje a zwłaszcza latające konie i cała reszta włącznie z tym taśmociągiem gdzieś nad górami , wodospady z nieba itd .
lysy
lysy
16 Maj 2017

thorgal - jak ogarnę trochę robotę to z chęcią dołączę
n0ris1225
n0ris1225
16 Maj 2017

witam-lysy -jak masz gg tobym ci podesłal pare modów zmodyfikowanych przezemnie dzis powiekszyłem heder o wielkosci taki jak honda areosem z ls15 sieje wszystkie uprawy ruwniesz ziemniaki buraki predkosc w siewie 50km-traktor 150km
thorgal
thorgal
15 Maj 2017

witam na forum dalem temat do gry na dedyku
lysy
lysy
15 Maj 2017

n0ris1225 - zasysam i zaczynam testować , jak coś wypatrzę to dam ci znać
n0ris1225
n0ris1225
15 Maj 2017

lysy -nowy link do mapy poprzednie nieaktualne zmiany-pszyblizyłem kolo godpodarki zakład hmilk i skup buraków zmieniłem grunt na jasniejszy w miejscach produkcji zwiekszona pojemnosc compostownika z 250000 na 600000 jak zaczynamy grac trzeba sprzedac wszystkie maszyny i kupic od nowa-co do lasu niebylo na tej mapie uzywam modu lasu a luszi troche nad gruntem to popracuje--https://mega.nz/#!08tT
GRCQ!gxl_NfqL_Jp1jnwgrvSFanuy1RGQ
9JrpE7N5oz4Q20k
lysy
lysy
14 Maj 2017

n0ris1225 - musisz zniwelować te lewitujące pojazdy i ludzi dodać trochę zieleni typu drzewa krzewy ( las ) no i usunąć ten traktor z muru bo jeden utkną ci
n0ris1225
n0ris1225
14 Maj 2017

lysy-wyszła nowa wersja tej mapy ale doszedl jjjjjeden zaklad produkcja soi

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.