Ls 17

25.10.2016

Ls 17

Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
  1. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 5

    Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
    31 Październik 2016 - 10:34 / #1
  2. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Jakis mod powoduje scinki.
    Zaktualizuj sterowniki karty.
    Sprawdz, czy gra chodzi ci na wlsciwym Dirrect.
    Moze komp sie przegrzewa, tzreba byloby go w srodku wyczyscic, wentylator lub wymiana pasty pod prockiem.
    A najprawdopodobniej za wysokie ustawienia, zmiejsz je i sprawdz czy nie bedzie scinek.
    2 Listopad 2016 - 13:42 / #2
  3. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 5

    Wszystko zrobiłem tak jak napisałeś i dalej zacina
    2 Listopad 2016 - 18:20 / #3
  4. Offline

    nowak1282

    Użytkownik

    Posty: 30

    Lubią to: 2

    Pobierałeś LS17 z forum, czy kupiłeś? bo ja mam laptop Samsung R530 z 2010 roku z kartą Nvidia GeForce 310M z procesorem Intel Core i3 i nawet na średnich ustawieniach (na dodatek "podkręconych" pod kątem wizualnym) się nie zacina, w przeciwieństwie do LS15.
    Ostatnio edytował: nowak1282 02.11.2016 pm30 20:05
    2 Listopad 2016 - 20:04 / #4
  5. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A przeinstalowales gre?
    Moze zainstaluj gre na nowo.
    Usun wszystkie mody.
    I pograj bez modow i na mniejszych ustawieniach.
    3 Listopad 2016 - 08:50 / #5
  6. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 5

    Robiłem jak poradziliście. 0 modów gra na najmiejszych ustawieniach i zacina sie podobnie jak na wysokich
    3 Listopad 2016 - 20:56 / #6
  7. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Gre przeinstalowales?
    Masz laptopa czy stacjonarke?
    Kiedy pasta spod procka i termopadow byla wymieniana?
    Komputer jakie ma temperatury, przegrzewa sie?
    Sterowniki i dirrect x sa aktualne?
    4 Listopad 2016 - 07:27 / #7
  8. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 5

    laptop roczny . Temperatury w normie. dirrecy x 11
    4 Listopad 2016 - 17:01 / #8
  9. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A jaki to laptop?
    Podaj specyfikacje.
    4 Listopad 2016 - 22:13 / #9

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

lysy
lysy
Dzisiaj 19:03:14

Panowie i Panie sprawa załatwiona dzięki GASEK , przyznaje sie sam bez bicia zakręciłem się jak młody :))
lysy
lysy
Dzisiaj 18:49:48

poszły na GG
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 18:44:31

Wyślij screena z tych errorów.
lysy
lysy
Dzisiaj 18:43:50

oczywiście w konsoli GE
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 18:43:45

zobacz jeszcze jakąś maszynę z gry
lysy
lysy
Dzisiaj 18:43:07

nic nie odpala tylko u dołu same ERRORY i WARINGI
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 18:42:09

dokładnie co
lysy
lysy
Dzisiaj 18:41:34

i cały czs to samo
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 18:40:47

No i odpal któryś z plików i3d.
lysy
lysy
Dzisiaj 18:39:43

tak te pliki z automatu same pozmieniały sobie na znaczek Gainsa
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 18:39:03

Wyślij screena z tych errorów.
lysy
lysy
Dzisiaj 18:38:15

GE pobrane z oficjalnej stronki system orginał mody ok mapki też bo wszystko działa poprawnie i w logu gry nie mam ani jednego błędu a jak odpalam cokolwiek przez GE to mi stado ERRORÓW pod spodem wyskakuje
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 18:37:19

Łysy, po wypakowaniu moda masz plik i3d ze znaczkiem giantsa.
lysy
lysy
Dzisiaj 18:34:14

GASEK01- no człowieku nie siedze w tym od dzisiaj , mody mi wszystkie działają tylko nie moge ich otworzyć ani map w GE nie wiem co jest grane już cuda wianki odstawiałem i dupa zbita nic nie pomaga
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 18:24:42

lysy -rozumiem że mod masz wypakowany,bo jak nie to zawsze dupa z tego.
lysy
lysy
Dzisiaj 16:47:38

GASEK01- nawet oryginał nie pomaga nie wiem co jest grane GE wo gule nie widzi mi modów nawet jak odpalam go pierwszego a potem daje otwórz nowy to widzi tylko pusty folder ( mods )
lysy
lysy
Dzisiaj 16:16:59

n0ris1225- tak pierwsze odpaliłem GE a on nawet nie widzi modów jak daje otwórz nowy i wchodze do folderu mods to GE w tym folderze nie widzi ani jednego modu tak jak by był pusty
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 15:45:32

lysy -sprubowałes muj sposób
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 15:42:45

lysy- pobierz GE ze strony giantsa ,tu masz link (musisz się zarejestrować) My Webpage
lysy
lysy
Dzisiaj 15:29:48

GASEK01- nic nie pomaga już próbowałem do dupy z tym , może to przez to że system mam oryginał a GE pirat nie wiem zgłupiałem
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 13:09:54

lysy - zobacz jeszcze plik log GE ,znajdziesz go tu -- Komputer > Dysk Lokalny (C:) > Użytkownicy > (twój użytkownik) > AppData > Local > i tu masz Giants Editor.Teraz, odinstaluj wszystkie wersje i usuń te wpisy giantsa co Ci podałem, następnie zainstaluj na nowo GE 7...Pisz jak poszło.
levis32
levis32
Dzisiaj 11:39:16

witam szukam mody polskie i mapki czy ktoś zrobi mapkę polska krużewniki i wiekowy bardzo bym prosił
lysy
lysy
Dzisiaj 11:12:52

n0ris1225- dzięki spróbuje
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 09:43:19

lysy - ja tesz mam po otwariu ge szary obraz-ale robie tak najpierw otwieram ge potem import danego modu i wszstko w porzadku widac mod
lysy
lysy
Dzisiaj 08:58:02

GASEK01- wszystkie sterowniki mam aktualizowane na bieżąco . Juz prubowałem wszystkiego nawet po kolei instalowałem GE od tych starszych do ostatniej wersji 7.0.5 i dalej ten sam bajer i po otwarciu czego kolwiek przez GE w programie na dole wywala mi kilkanaście ERRORÓW

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.