Ls 17


Ls 17

Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
  1. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Mam taki problem a mianowicie gra cały czas zacina sie. Komputer spełnia wymagania. LS 15 chodził na bardzo wysokich z modami a ls 17 zacina sie. Co możę być przyczyną? Z góry dziękuje za pomoc
    31 Październik 2016 - 10:34 / #1
  2. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Jakis mod powoduje scinki.
    Zaktualizuj sterowniki karty.
    Sprawdz, czy gra chodzi ci na wlsciwym Dirrect.
    Moze komp sie przegrzewa, tzreba byloby go w srodku wyczyscic, wentylator lub wymiana pasty pod prockiem.
    A najprawdopodobniej za wysokie ustawienia, zmiejsz je i sprawdz czy nie bedzie scinek.
    2 Listopad 2016 - 13:42 / #2
  3. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Wszystko zrobiłem tak jak napisałeś i dalej zacina
    2 Listopad 2016 - 18:20 / #3
  4. Offline

    nowak1282

    Użytkownik

    Posty: 32

    Lubią to: 3

    Pobierałeś LS17 z forum, czy kupiłeś? bo ja mam laptop Samsung R530 z 2010 roku z kartą Nvidia GeForce 310M z procesorem Intel Core i3 i nawet na średnich ustawieniach (na dodatek "podkręconych" pod kątem wizualnym) się nie zacina, w przeciwieństwie do LS15.
    Ostatnio edytował: nowak1282 02.11.2016 pm30 20:05
    2 Listopad 2016 - 20:04 / #4
  5. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A przeinstalowales gre?
    Moze zainstaluj gre na nowo.
    Usun wszystkie mody.
    I pograj bez modow i na mniejszych ustawieniach.
    3 Listopad 2016 - 08:50 / #5
  6. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    Robiłem jak poradziliście. 0 modów gra na najmiejszych ustawieniach i zacina sie podobnie jak na wysokich
    3 Listopad 2016 - 20:56 / #6
  7. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    Gre przeinstalowales?
    Masz laptopa czy stacjonarke?
    Kiedy pasta spod procka i termopadow byla wymieniana?
    Komputer jakie ma temperatury, przegrzewa sie?
    Sterowniki i dirrect x sa aktualne?
    4 Listopad 2016 - 07:27 / #7
  8. Offline

    nht6050

    Użytkownik

    Posty: 6

    laptop roczny . Temperatury w normie. dirrecy x 11
    4 Listopad 2016 - 17:01 / #8
  9. Offline

    one4all

    Użytkownik

    Posty: 5

    A jaki to laptop?
    Podaj specyfikacje.
    4 Listopad 2016 - 22:13 / #9

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

marcin21
marcin21
Dzisiaj 20:12:18

mógł by ktoś rozpakować dlc kuhn do fs 17 ?
malykm
malykm
Wczoraj 11:05:56

Dobra nie wstawiaj znalazłem sobie i wstawię zaraz
malykm
malykm
Wczoraj 10:39:03

GASEK01 masz może jeszcze fs'a 2008? jak tak to wstaw bo chce se pograć w gre z dzieciństwa :d
henry
henry
Wczoraj 10:30:57

Besoin de vous
lysy
lysy
16 Marzec 2017

weglu243 - i tu jeszcze big bagi ( http://uploadfiles.eu/3ctjmw1675a
9/Unpack_BigBag_v4___.rar.html )
lysy
lysy
16 Marzec 2017

weglu243 - tu masz z big bagami ( http://ul.to/ok5l9uxm )
weglu243
weglu243
16 Marzec 2017

WITAM!!!
dzieki lysy za tamtą odpowiedz xd
ale czy ktos wie jak mozna pobrać mod big bagów to znaczy ze nawozy sa w takich big bagach jak w zeczywistości
z góry dzieki za odp. :)
n0ris1225
n0ris1225
16 Marzec 2017

witajcie-GASEK01 -ta mapa to Great_Cuntry_v1 mysle ze to przerubka z ls 2015 cos z ograniczeniem pola ze nie dojedzie do konca a jak zawraca to za daleko jedzie i z 3 metry cofa i siewnik zawadza o ciagnik
GASEK01
GASEK01
16 Marzec 2017

n0ris1225 -to zależy od mapy, nie od siewnika
n0ris1225
n0ris1225
15 Marzec 2017

witam-GASEK01 -jak ustawic rzeby siewnik dojezdzal do konca pola bo dojedzie 2 metry przed koncem i jusz zawraca-ls 2017
GASEK01
GASEK01
14 Marzec 2017

Nowy Meksyk będzie kolejnym stanem w American Truck Simulator. Więcej dowiecie się tu-My Webpage
GASEK01
GASEK01
14 Marzec 2017

matiks131-podaj jeszcze raz link do modDesc, bo z rozpędu usunąłem tą wiadomość.
Moziz
Moziz
13 Marzec 2017

Gasek jest mozliwosc zebys dodal kuhn dlc jako mod ?
GASEK01
GASEK01
13 Marzec 2017

kubakubiszon123 -jak wyjdzie to będzie
GASEK01
GASEK01
13 Marzec 2017

malykm -nie mam pojęcia
kubakubiszon123
kubakubiszon123
11 Marzec 2017

B edzie ets 2 1.27 ?
malykm
malykm
10 Marzec 2017

GASEK01 czy w Winstep Nexus Ultimate można ustawić pulpit jak z xp? :)
lysy
lysy
10 Marzec 2017

weglu243- miałem ostatnio podobny problem a okazało się że mapka na której grałem nie miała wbudowanego chopped straw a ja używałem tego modu i przy próbie siania albo koltywacji świrowały mi mody , jak wyłączyłem mod chopped straw wszystko wróciło do normy
weglu243
weglu243
10 Marzec 2017

Witam
Mam mały problem z grą. Ponieważ chodzi o to ze jak chce siać lub agregatować to nie mogę. Może ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać.
ps. tak się tylko dzieje na mojej mapie.
POZDRAWIAM !
lysy
lysy
10 Marzec 2017

Dzięki za wstawkę :)
lysy
lysy
9 Marzec 2017

kochana Administracjo potrzebuje ten mod a link usunięty ( driveControl V4.02 ) jak macie to może być nowsza wersja tego
Revol
Revol
8 Marzec 2017

lysy,
Nikt nie ma problemu z grą :D tylko po mody przychodzą :D
lysy
lysy
8 Marzec 2017

Hejka a co tu taka cisza ???
thorgal
thorgal
6 Marzec 2017

elo po wgraniu nowego patcha mam problem z zapisem mapy - po oddtworzeniu - brakuje maszyn
jak temu zaradzic?
S3RGIEJ69
S3RGIEJ69
5 Marzec 2017

mógł by ktoś wstawić samaego cracka do dlc kuhn

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.