Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Witam prosze o poradnik jak przerobic mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziekuje:)
  1. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 159

    Lubią to: 36

    Witam prosze o poradnik jak przerobić mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziękuje.:)

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    19 Luty 2013 - 20:49 / #1
  2. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to juz bardziej skomplikowane /:D
    8 Marzec 2013 - 20:37 / #2
  3. Offline

    mocar225

    Użytkownik

    Posty: 112

    Lubią to: 17

    eryk150 dasz swoje gg bo mam do cb proźbe :D
    8 Marzec 2013 - 22:01 / #3
  4. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    Witam ;)
    Widzę , że dużo osób pisze i ma problem z przerabieniem modów z LS 2011 do FS 13 wiec postanowiłem napisać poradnik :)

    1. Na początek wypakowujemy nasz mod z poprzedniej odsłony gry do dowolnego folderu .

    2. Otwieramy plik .xml dodatku który chcemy przerobić (za pomocą notatnika)

    3. Szukamy linijki (druga linijka) i dopisujemy tractor_cylindered (wpisujemy tak w przypadku gdy przerabiamy ciągnik oczywiście) powinno to wyglądac tak :


    4. Zapisujemy plik .xml i zamykamy .

    5. Otwieramy plik modDesc . Szukamy linijek : i zmieniamy na :

    6. Na dole opisu moda znajdziemy linijki :



    180

    10
    U1604.xml



    Dopisujemy do nich :
    65
    Ursus

    [liczba 65 odpowiada za dzienne utrzymanie moda w grze]
    [Wpisałem wyżej URSUS ale zależnie od ciągnika jaki przerabiamy to taka nazwę wpisujemy]
    Tak powinien wyglądać nasz opis w modDesc



    180

    10
    65
    Ursus
    U1604.xml



    Poradnik napisany w całości przez Tomek096
    Można wynosić na inne strony
    Proszę nie edytować !
    9 Marzec 2013 - 13:22 / #4
  5. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 159

    Lubią to: 36

    no to ja wiem ale skrypty nie działają i co zrobić :(

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    10 Marzec 2013 - 13:33 / #5
  6. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to ja juz nie wiem :(
    10 Marzec 2013 - 14:04 / #6

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


@ rolnik22754 : Wczoraj w 13:31 GASEK 01 wejdz na gg jak mozesz
@ rolnik410 : Wczoraj w 13:30 Witajcie
@ adus19921 : Wczoraj w 12:05 bo poszukuje jakiejś mapki z jednym gospodarstwem gdzie wszystko jest i z róznym terenem
@ adus19921 : Wczoraj w 12:05 gracie w mape ls 2013 gorzkowa v4
@ kuba135 : Wczoraj w 12:00 hej cześć witajcie co u was słychać rolleyes
@ Speedy : Wczoraj w 11:18 r0x0r Pisz 47423060 zaradzimy coś
@ Speedy : Wczoraj w 11:11 r0x0r Od tego jest forum dział techniczny ;) Regulamin się kłania
@ r0x0r : Wczoraj w 10:56 w ls 15 nie mam tego okienka, w ktorym pisze co dany klawisz robi , nie da sie tego wlaczyc f1 czy innym klawiszem
@ r0x0r : Wczoraj w 10:55 prosze
@ r0x0r : Wczoraj w 10:55 ej jestem nowy, moze mi ktos pomóc?
@ r0x0r : Wczoraj w 10:54 ej pomoze ktos?
@ dawid8788 : 25 Kwiecień 2015 21:19 siema ktos chce mie przyjac do swej gospodary 49350520 moje gg
@ GASEK01 : 25 Kwiecień 2015 19:50 BicMatic-moje GG 46604179 ,wbij to naprawimy
@ BicMatic : 25 Kwiecień 2015 19:48 mam problem z działem technicznym,a powracając do tematu zaktualizowałem sterowniki i nic to nie dało
@ Revol : 25 Kwiecień 2015 19:40 BicMatic, pobierz sobie Driver Booster i aktualizuj all sterowniki. Następnym razem pisz w dziale technicznym :)
@ Speedy : 25 Kwiecień 2015 19:10 Bic Matic Od tego jest forum dział techniczny a jakbyś dobrze popatrzy to kolega Gasek już pisał na ten temat
@ BicMatic : 25 Kwiecień 2015 18:54 Mam orginalną gre ls15. Problem polega na tym że po pobraniu jakiej kolwek mapy ładuje się a po chwili wywala na pulpit
@ BicMatic : 25 Kwiecień 2015 18:52 witam potrzebuje pomocy w sprawie ls15
@ Blaugrana : 25 Kwiecień 2015 16:15 Mi też jest potrzebny siewnik KUHN MAXIMA 6 RZĘDÓW z gury wielkie dzienki.
@ Speedy : 25 Kwiecień 2015 15:25 kaxu2003 Nie spamuj Regulamin się kłania
@ koxu2003 : 25 Kwiecień 2015 11:39 odnośnie siewnika kuhn to ma być kuhn maxima 6 rzędów proszę o extra modzik bez błędów
@ koxu2003 : 25 Kwiecień 2015 11:38 koxu2003, ja odnośnie siewnika najlepiej kuhn maxima 6 rzędów proszę o fajny modzik bez błędów
@ koxu2003 : 25 Kwiecień 2015 11:37 ja odnośnie tego siewnika to ma być kuhn maxima 6 rzędów proszę o solidną pracę czysty log washable i bez żadnych błędów
@ koxu2003 : 25 Kwiecień 2015 11:35 odnośnie tego siewnika kuhn to ma być maxima 6 rzędów
@ koxu2003 : 25 Kwiecień 2015 11:33 siemaneczko czy ktoś może zrobić mi siewnik do kukurydzy i buraków kuhn najlepiej 6 rzędów proszę jest mi potrzebny na dziś
@ szymon xd : 25 Kwiecień 2015 09:11 Siema znacie może fajną mape do ls13 na słabego kompa
@ szymon xd : 25 Kwiecień 2015 09:11 Siema znacie może fajną mape do ls13 na słabego kompa
@ adrian6050 : 25 Kwiecień 2015 08:13 Jest paczka john deer'ów 7R (ta co była do ls 2013-SFM modding) do ls 2015?
@ Revol : 24 Kwiecień 2015 20:31 Co tam Kochani ? Piszcie do Kochanej administracji :) Jak wam mija dzień jutro już weekend ! :)
@ kuba135 : 24 Kwiecień 2015 13:20 POWITAĆ crazy (Klawiatura)
@ kuba135 : 24 Kwiecień 2015 13:20 powtać rolleyes
@ kuba135 : 24 Kwiecień 2015 13:20 powtać rolleyes
@ Speedy : 24 Kwiecień 2015 13:00 Powitać wszystkich;)
@ Speedy : 24 Kwiecień 2015 12:59 Revol Pomalutku do przodu ;) a u Ciebie jak tam ;)
@ Revol : 24 Kwiecień 2015 08:23 Gasek , Speedy co tam u was Koledzy :) Witam wszystkich ! :)
Aby dodawać wiadomości na czacie, musisz zalogować się do swojego konta.
Jeśli nie masz konta zar4ejestruj się Rejestracja