DataLife Engine

Panel Logowania



Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Witam prosze o poradnik jak przerobic mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziekuje:)
  1. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    Witam prosze o poradnik jak przerobić mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziękuje.:)

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    19 Luty 2013 - 20:49 / #1
  2. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to juz bardziej skomplikowane /:D
    8 Marzec 2013 - 20:37 / #2
  3. Offline

    mocar225

    Użytkownik

    Posty: 112

    Lubią to: 17

    eryk150 dasz swoje gg bo mam do cb proźbe :D
    8 Marzec 2013 - 22:01 / #3
  4. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    Witam ;)
    Widzę , że dużo osób pisze i ma problem z przerabieniem modów z LS 2011 do FS 13 wiec postanowiłem napisać poradnik :)

    1. Na początek wypakowujemy nasz mod z poprzedniej odsłony gry do dowolnego folderu .

    2. Otwieramy plik .xml dodatku który chcemy przerobić (za pomocą notatnika)

    3. Szukamy linijki (druga linijka) i dopisujemy tractor_cylindered (wpisujemy tak w przypadku gdy przerabiamy ciągnik oczywiście) powinno to wyglądac tak :


    4. Zapisujemy plik .xml i zamykamy .

    5. Otwieramy plik modDesc . Szukamy linijek : i zmieniamy na :

    6. Na dole opisu moda znajdziemy linijki :



    180

    10
    U1604.xml



    Dopisujemy do nich :
    65
    Ursus

    [liczba 65 odpowiada za dzienne utrzymanie moda w grze]
    [Wpisałem wyżej URSUS ale zależnie od ciągnika jaki przerabiamy to taka nazwę wpisujemy]
    Tak powinien wyglądać nasz opis w modDesc



    180

    10
    65
    Ursus
    U1604.xml



    Poradnik napisany w całości przez Tomek096
    Można wynosić na inne strony
    Proszę nie edytować !
    9 Marzec 2013 - 13:22 / #4
  5. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    no to ja wiem ale skrypty nie działają i co zrobić :(

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    10 Marzec 2013 - 13:33 / #5
  6. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to ja juz nie wiem :(
    10 Marzec 2013 - 14:04 / #6

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

Mazovian
Mazovian
Dzisiaj 16:35:45

Mam pytanie kolejne, czemu mam po rosyjsku grę ,,Spin tires: Mud runner'' po zmienieniu language=russian na language= polish ?
Mazovian
Mazovian
Wczoraj 22:58:09

Witam, otóz pobrałem podstawke z wgranym modem realnego błota, ale te w grze niby jest, ale nie działa, ktoś wie oco chodzi?
Burkson
Burkson
Wczoraj 16:01:49

Siema
andrzej2262
andrzej2262
15 Grudzień 2017

siemka czy ktos mógłby wstawic nowy patch do ls 2017.
lsowicz558
lsowicz558
14 Grudzień 2017

siemka wie ktoś skąd pobrać ls 11 pełna wersja multiplaer?
kubaasik
kubaasik
14 Grudzień 2017

Dodacie sam Special Transport do ETS2?
n0ris1225
n0ris1225
12 Grudzień 2017

weglu24315 -pobiesz i zainstaluj direx 11
SuBerPL
SuBerPL
12 Grudzień 2017

n0ris1225,
Każdy system ma takie coś tylko poprostu win 10 ma tego więcej :) polecam "O&O Shut Up 10" czyści wszystko.
n0ris1225
n0ris1225
12 Grudzień 2017

witam- wyczytałem w goglach ze Widows 10 ma wgrany program szpiegujacy pc
thorgal
thorgal
11 Grudzień 2017

sorki ale albo cos nie dziala albo nie da sie dodac moda na forum
weglu24315
weglu24315
11 Grudzień 2017

GASEK01- aktywowany jest
GASEK01
GASEK01
11 Grudzień 2017

weglu24315 -jeżeli to pirat to pytanie czy go aktywowałeś? Zobacz tu -> Jak Pobrać i aktywować Windows 10
weglu24315
weglu24315
11 Grudzień 2017

N0ris2115- jak wchodzę to pisze "nie można zainstalować aktualizacji". System pirat tak wgl i gry też
n0ris1225
n0ris1225
11 Grudzień 2017

weglu24315 -wejc w uptade w pc i sprawdz czy masz do zainstalowania aktualizacje
weglu24315
weglu24315
11 Grudzień 2017

n0ris 1225- Widows 10 Pro no i wlasnie nie ogarniam tych plików co trzeba powklejac do systemu aby gry się uruchamialy bo gry nie chce się wracać i za każdym razem wyskakuje okienko że jakoego pliku brakuje w systemie
doming132
doming132
11 Grudzień 2017

Cities Skylines działa na 32bit jak ATS?
n0ris1225
n0ris1225
10 Grudzień 2017

weglu24315 -a jaki masz system bo ja mam 7 i samoczynnie pobiera aktualizacje a direx x znajc w goglach pobiesz zainstaluj
weglu24315
weglu24315
10 Grudzień 2017

Panowie jak defragmetujecie dysk i instalujecie od nowa system to jak wgrywawgrywacie te wszystkie pliki i direx x bo ja sobie z tym już nie poradzę ostatnio mi się udało a teraz nie a te programy do gier są niezbędne
GASEK01
GASEK01
10 Grudzień 2017

maks01 -nie, i raczej nie długo będzie
maks01
maks01
10 Grudzień 2017

GASEK01-jest dostępne Cattle and Crops za darmo (mam na myśli jakiś crack albo coś podobnego)?
KiXe
KiXe
10 Grudzień 2017

Jest jakiś pług śniezny do lsa 17?
Daniellui
Daniellui
9 Grudzień 2017

Ej jest dostępny jeszcze jakiś pług snieżny do ls 11 ?
matiks131
matiks131
9 Grudzień 2017

Gasek01 PW
GASEK01
GASEK01
8 Grudzień 2017

kaenKeaN -tu masz link --> Farming Simulator 2008
kaenKeaN
kaenKeaN
8 Grudzień 2017

da ktoś linka do ls 2008

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.