DataLife Engine

Panel Logowania



Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Witam prosze o poradnik jak przerobic mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziekuje:)
  1. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    Witam prosze o poradnik jak przerobić mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziękuje.:)

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    19 Luty 2013 - 20:49 / #1
  2. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to juz bardziej skomplikowane /:D
    8 Marzec 2013 - 20:37 / #2
  3. Offline

    mocar225

    Użytkownik

    Posty: 112

    Lubią to: 17

    eryk150 dasz swoje gg bo mam do cb proźbe :D
    8 Marzec 2013 - 22:01 / #3
  4. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    Witam ;)
    Widzę , że dużo osób pisze i ma problem z przerabieniem modów z LS 2011 do FS 13 wiec postanowiłem napisać poradnik :)

    1. Na początek wypakowujemy nasz mod z poprzedniej odsłony gry do dowolnego folderu .

    2. Otwieramy plik .xml dodatku który chcemy przerobić (za pomocą notatnika)

    3. Szukamy linijki (druga linijka) i dopisujemy tractor_cylindered (wpisujemy tak w przypadku gdy przerabiamy ciągnik oczywiście) powinno to wyglądac tak :


    4. Zapisujemy plik .xml i zamykamy .

    5. Otwieramy plik modDesc . Szukamy linijek : i zmieniamy na :

    6. Na dole opisu moda znajdziemy linijki :



    180

    10
    U1604.xml



    Dopisujemy do nich :
    65
    Ursus

    [liczba 65 odpowiada za dzienne utrzymanie moda w grze]
    [Wpisałem wyżej URSUS ale zależnie od ciągnika jaki przerabiamy to taka nazwę wpisujemy]
    Tak powinien wyglądać nasz opis w modDesc



    180

    10
    65
    Ursus
    U1604.xml



    Poradnik napisany w całości przez Tomek096
    Można wynosić na inne strony
    Proszę nie edytować !
    9 Marzec 2013 - 13:22 / #4
  5. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    no to ja wiem ale skrypty nie działają i co zrobić :(

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    10 Marzec 2013 - 13:33 / #5
  6. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to ja juz nie wiem :(
    10 Marzec 2013 - 14:04 / #6

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 20:53:51

thorgal -z filmem to jest problem,brak czasu.Na gg napisz to pomogę ,zapalimy światła i otworzymy te bramy.
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 20:32:10

case152 -wysłałem wiadomość na PW
case152
case152
Dzisiaj 19:34:54

GASEK01,
Też mam oryginalną grę i chciałbym dodać dlc kuhn'a, pobrałem ze strony i dodałem do folderu pdlc. W modyfikacjach dodatek jest widoczny, ale w grze(sklepie) go niema. Co zrobić?
maks01
maks01
Dzisiaj 19:04:07

GASEK01 -otrzymałeś ode mnie wiadomość na PW ?
krys239
krys239
Dzisiaj 18:04:44

GASEK01 , dzięki drugi Link dział .
n0ris1225
n0ris1225
Dzisiaj 16:11:43

witam -Oficjalnie Giants zapowiedziało wersje Plantinium gry. Kompletnie zadziwili, bo nowa mapa przenosi nas do prawdopodobnie do Brazylii(ogólnie Ameryka Południowa). Dodatek dodaje nowy sprzęt i odpowiednią mapę. Dodatkowo będzie nowa roślina:trzcina cukrowa. Do jej zbioru posłuży kombajn Case. Do gry dodane zostaną 4 nowe marki: Stara, Doble TT, Gessner oraz POLSKI BIZON! Tak nasz Bizon zostanie dodany do gry. Premiera dodatku jest 14.11.17
thorgal
thorgal
Dzisiaj 15:05:38

czy ktos jest w stanie nagrac film z nauka jak robic na mapie drzwi na klawisz czy swiatla w garazu
szukalem w necie ale moj wojek gogle zawiodl
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 13:55:43

maks01 -wysłałem Ci wiadomość na PW
maks01
maks01
Dzisiaj 13:51:50

GASEK01 -i co z tym Dlc Kuhn lub Big Bud za darmo na oryginalnej grze ?
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 13:29:16

krys239 - jest jakiś problem z rapidu ,zaraz postaram się dodać inny. Pobierz z drugi link.
krys239
krys239
Dzisiaj 12:27:21

Windows 10 Manager 2 1 1 [PL] -- Link nie działa .
maks01
maks01
Dzisiaj 08:47:23

GASEK01 - Kuhn lub Big Bud
GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 05:35:10

maks01 -o jakie dlc chodzi ?
malykm
malykm
Wczoraj 20:26:42

O matko!? Bizon pierwszy raz w FS 17 dodane przez Giants! Już się nie mogę doczekać aż będzie można kupić przedpremierowo
maks01
maks01
Wczoraj 16:12:48

czy jest możliwość zainstalowania za darmo DLC na oryginalnej grze tak aby multi działało ?
Kr0pka
Kr0pka
Wczoraj 09:41:18

nic to niedalo jeszcze czarne kreski z maszyn zaczely wychodzic w strone ekranu
GASEK01
GASEK01
Wczoraj 05:53:09

Kr0pka -po włączeniu gry zobacz w ustawieniach zaawansowanych. Zmień rozdzielczość i inne (pokombinuj)
Kr0pka
Kr0pka
22 Czerwiec 2017

malykm niestety to też nie podziałało
malykm
malykm
22 Czerwiec 2017

Kr0pka odpal w 32 bit czyli wejdź w główny folder z grą i wejdź w 86x i odpal grę farmingsimulator2017game
Kr0pka
Kr0pka
22 Czerwiec 2017

reinstalacja sterowników nic nie dała
Kr0pka
Kr0pka
22 Czerwiec 2017

mam wersje 64bit a na oryginalnej mapie jest to samo
GASEK01
GASEK01
22 Czerwiec 2017

Kr0pka -napisz czy tak się dzieje na oryginalnej mapie.Zobacz jeszcze w ustawieniach zaawansowanych gry.
Revol
Revol
21 Czerwiec 2017

jaki masz system ? i czy 64bit ? ja mam win 10 64bit i ostatnio coś w gta 5 mi ciemna grafika sie zrobiła musiałem sterownik grafiki przeinstalować i na razie jest ok . Ale wersja 64bit może coś tam komplikować tak jak u mnie nw czy 32 czy 64 jest lepsza ale ja w wolnej chwili zmienię sobie na 32bit.
Kr0pka
Kr0pka
21 Czerwiec 2017

GASEK01 IObit Driver Booster nic nie dal wiec co to moze byc ??
GASEK01
GASEK01
21 Czerwiec 2017

Kr0pka -na czas instalacji wyłącz avast

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.