Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013


Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Witam prosze o poradnik jak przerobic mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziekuje:)
  1. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    Witam prosze o poradnik jak przerobić mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziękuje.:)

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    19 Luty 2013 - 20:49 / #1
  2. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to juz bardziej skomplikowane /:D
    8 Marzec 2013 - 20:37 / #2
  3. Offline

    mocar225

    Użytkownik

    Posty: 112

    Lubią to: 17

    eryk150 dasz swoje gg bo mam do cb proźbe :D
    8 Marzec 2013 - 22:01 / #3
  4. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    Witam ;)
    Widzę , że dużo osób pisze i ma problem z przerabieniem modów z LS 2011 do FS 13 wiec postanowiłem napisać poradnik :)

    1. Na początek wypakowujemy nasz mod z poprzedniej odsłony gry do dowolnego folderu .

    2. Otwieramy plik .xml dodatku który chcemy przerobić (za pomocą notatnika)

    3. Szukamy linijki (druga linijka) i dopisujemy tractor_cylindered (wpisujemy tak w przypadku gdy przerabiamy ciągnik oczywiście) powinno to wyglądac tak :


    4. Zapisujemy plik .xml i zamykamy .

    5. Otwieramy plik modDesc . Szukamy linijek : i zmieniamy na :

    6. Na dole opisu moda znajdziemy linijki :



    180

    10
    U1604.xml



    Dopisujemy do nich :
    65
    Ursus

    [liczba 65 odpowiada za dzienne utrzymanie moda w grze]
    [Wpisałem wyżej URSUS ale zależnie od ciągnika jaki przerabiamy to taka nazwę wpisujemy]
    Tak powinien wyglądać nasz opis w modDesc



    180

    10
    65
    Ursus
    U1604.xml



    Poradnik napisany w całości przez Tomek096
    Można wynosić na inne strony
    Proszę nie edytować !
    9 Marzec 2013 - 13:22 / #4
  5. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    no to ja wiem ale skrypty nie działają i co zrobić :(

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    10 Marzec 2013 - 13:33 / #5
  6. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to ja juz nie wiem :(
    10 Marzec 2013 - 14:04 / #6

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

sebic
sebic
Dzisiaj 13:11:54

Szukam mapy do ls 2017 . W stylu Polskiego klimatu ale żeby zwierzęta były na jednym gospodarstwie poleca ktoś jakaś mapę z góry dzieki za odpowiedz
sebic
sebic
Dzisiaj 13:10:43

Yo wszystkim ;)
malykm
malykm
Wczoraj 15:33:37

latek są już takie mapy ze śniegiem :) TPW V3 i Goldcrest Valley
latek
latek
23 Kwiecień 2017

jest szansa że zrobi ktoś mapę zimową ? bardzo bym prosił
n0ris1225
n0ris1225
23 Kwiecień 2017

witajcie-kaper23 mi tesz niechcial załadowac ale biore inaczej otwurz ge tam gdzie masz zainstalowany otwurzx64 i kliknij nate zułte jak sie otworzy to import i wskasz co ma wczytac
kaper23
kaper23
22 Kwiecień 2017

czemu mi się nie ładuje gians edytor
krychu1995
krychu1995
20 Kwiecień 2017

siemka chcialbym sie zapytac czy jest dostepny dodatek kunh w wersji rozkodowanej zip. ?:D
zbyszek3945
zbyszek3945
20 Kwiecień 2017

zuski,
tak dokladnie dokumenty/my games/farmingSimulator 2017/ savegame z numerem w ktorym chcesz zmienic notatnikiem otworz careersavegame
zuski
zuski
19 Kwiecień 2017

zbyszek3945,
gdzie to znalez w dokumenty/my game itp czy ? jak zmienic czas w ls 17
zeus12345
zeus12345
19 Kwiecień 2017

Sorki ze na czacie ale strona ls.city ma jako jedyna strona skomplikowane dodawanie tematów na forum :)
zeus12345
zeus12345
19 Kwiecień 2017

Witam miałem 8 ton słonecznika i kciałem to wysypać tam gdzie pociąg wysupuje i się nie da a wiadomo na tej mapie mamy 5 czy 6 wagonów po 100 000 pojemności.

i nie znalazłem na mapie gdzie jest silos żeby wysypać uprawy do wagonów.

z wagonami sobie poradziłem mam 2 i jedno do drewna .
n0ris1225
n0ris1225
19 Kwiecień 2017

GASEK01 -co robie zle z zwierzetami- gdy stworzyłem pastwiska krow swin owiec to robie reset pastwiska utworzone ale zwierzeta sa pomieszane czy trzeba kazde pastwisko osobno zapisac
GASEK01
GASEK01
18 Kwiecień 2017

Patron1408 - zobacz tu My Webpage
Patron1408
Patron1408
18 Kwiecień 2017

Witajcie, Chcę postawić Dużą wiatę na pojazdy na polu nr. 12 ale jest troszkę krzywe, jak mogę je wyrównać najlepiej bez GE. Bardzo proszę o pomoc, ponieważ wszystkie maszyny chcę schować pod wiatami a na gospodarstwie mam brak miejsca.
eryk150
eryk150
17 Kwiecień 2017

Witajcie, wie ktoś z was może czy jest na necie gra Fernbus Simulator z Crackowana? Jeśli coś wiecie dajcie linka do torrenta.Pozdrawiam Serdecznie Eryk
lysy
lysy
17 Kwiecień 2017

panowie i panie swojego czasu nasz szanowny administrator zrobił mi prezent , może nie na czasie ale ja też chce się z kimś podzielić . Czy jest chętny na klucz aktywacyjnyu do FS 15 ORGINAŁ !
zbyszek3945
zbyszek3945
17 Kwiecień 2017

Aby zlikwidować wyskakujące okienko z zakupem gry należy otworzyć notatnikiem plik careerSavegame w swoim save, następnie wyszukać
zbyszek3945
zbyszek3945
17 Kwiecień 2017

<playTime>xxxxxxx</playT
ime> i zmienić na <playTime>-1000000.000000&l
t;/playTime> (ważne by był minus przed liczbą), zapisac i gotowe :)
zuski
zuski
17 Kwiecień 2017

jak zmienic czas aby nie pojawial sie komunikat kupienia gry :)
n0ris1225
n0ris1225
16 Kwiecień 2017

a co do kiszenia to mam silos pojemnosc 300000 a zeby pszyspieszyc kiszenie przyspieszam czas
Butcher666
Butcher666
16 Kwiecień 2017

ja to bym chciał taką gdzie jest sporo produkcji, a nie tylko sianie i koszenie. Produkcja wina, piwa, cukrownia itd
n0ris1225
n0ris1225
16 Kwiecień 2017

po swietach wrzuce na serwer musialem duzo ja poprawiac bo wyszla bubel nie wczytywala
Butcher666
Butcher666
16 Kwiecień 2017

wiem, ale tu wsadzisz 50 wywrotek podepczesz troszke i masz sporo tego
n0ris1225
n0ris1225
16 Kwiecień 2017

testuje nowa mape jest marchew cebula
Butcher666
Butcher666
16 Kwiecień 2017

ma Cie już na gg

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.