Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013


KLIKNIJ TUTAJ

Informacja

Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Witam prosze o poradnik jak przerobic mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziekuje:)
  1. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    Witam prosze o poradnik jak przerobić mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziękuje.:)

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    19 Luty 2013 - 20:49 / #1
  2. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to juz bardziej skomplikowane /:D
    8 Marzec 2013 - 20:37 / #2
  3. Offline

    mocar225

    Użytkownik

    Posty: 112

    Lubią to: 17

    eryk150 dasz swoje gg bo mam do cb proźbe :D
    8 Marzec 2013 - 22:01 / #3
  4. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    Witam ;)
    Widzę , że dużo osób pisze i ma problem z przerabieniem modów z LS 2011 do FS 13 wiec postanowiłem napisać poradnik :)

    1. Na początek wypakowujemy nasz mod z poprzedniej odsłony gry do dowolnego folderu .

    2. Otwieramy plik .xml dodatku który chcemy przerobić (za pomocą notatnika)

    3. Szukamy linijki (druga linijka) i dopisujemy tractor_cylindered (wpisujemy tak w przypadku gdy przerabiamy ciągnik oczywiście) powinno to wyglądac tak :


    4. Zapisujemy plik .xml i zamykamy .

    5. Otwieramy plik modDesc . Szukamy linijek : i zmieniamy na :

    6. Na dole opisu moda znajdziemy linijki :



    180

    10
    U1604.xml



    Dopisujemy do nich :
    65
    Ursus

    [liczba 65 odpowiada za dzienne utrzymanie moda w grze]
    [Wpisałem wyżej URSUS ale zależnie od ciągnika jaki przerabiamy to taka nazwę wpisujemy]
    Tak powinien wyglądać nasz opis w modDesc



    180

    10
    65
    Ursus
    U1604.xml



    Poradnik napisany w całości przez Tomek096
    Można wynosić na inne strony
    Proszę nie edytować !
    9 Marzec 2013 - 13:22 / #4
  5. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    no to ja wiem ale skrypty nie działają i co zrobić :(

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    10 Marzec 2013 - 13:33 / #5
  6. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to ja juz nie wiem :(
    10 Marzec 2013 - 14:04 / #6

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

GASEK01
GASEK01
Dzisiaj 07:38:28

malykm -mam ,znalazłem (tylko niemiecki)jak chcesz to wstawię
kubakubiszon123
kubakubiszon123
Wczoraj 21:46:22

Będzie patch 1.25 do ETS 2 ?
malykm
malykm
Wczoraj 18:58:30

a to szkoda
GASEK01
GASEK01
Wczoraj 17:17:33

malykm - nie mam go
malykm
malykm
Wczoraj 13:57:36

Gasek zmienisz link do Farming Simulator Classic 2008?
GASEK01
GASEK01
Wczoraj 02:48:30

Arsenix -wstawiłem JCB Fastrac 8310
barti003
barti003
26 Sierpień 2016

Wie ktoś może dlaczego jak podepnę agregat od zunhammera do zunhammera to gnojówka rozrzucana jest na boki, a nie doprowadzana do ziemi?
blutake
blutake
26 Sierpień 2016

Arsenix - o mapie nie do Ciebie było :)
Mam JCB jako DLC, muszę wepchnąć tylko na Uploadfiles.eu - za godzinkę gdzieś już będzie.
blutake
blutake
26 Sierpień 2016

Arsenix,
Co jest takiego specjalnego w tej mapie ??
Arsenix
Arsenix
26 Sierpień 2016

Cześć wszystkim
Orientuje się może ktoś, czy jest tu lub gdzieś do pobrania DLC JCB Pack jako mody? Głownie chodzi mi o tego największego JCB (JCB Fastrac 8310). Jest on na tym forum, lecz jest on edytowany a ja bym chciał oryginalnego nie ruszanego nie modyfikowanego;) Z góry dziękuję za odpowiedź - każda odp sie liczy. Pozdrawiam Arek
mk926
mk926
26 Sierpień 2016

W sieci można znaleźć ver.1.1 do 1.3, a mi chodzi o ver1.4, znacznie się różni od pozostałych.
dzięki za zainteresowanie
mk926
mk926
25 Sierpień 2016

Cześć, mam takie pytanie. Czy da się gdzieś pobrać mapę Dary Kavkazu v.1.4, wiem że podobno każdy egzemplarz tej mapy ma swój numer i nikt nie chce się wychylać, ale może się mylę. Jak ktoś ma jakieś info to poproszę.
farmer007
farmer007
25 Sierpień 2016

Tu masz do GTA 4 https://www.youtube.com/watch?v=H
QkRACKjdYc a tu do GTA 5 https://www.youtube.com/watch?v=t
lX5_5OV0Jc
maras1402
maras1402
24 Sierpień 2016

witam da się pobrać za darmo gta 5 lub 4 za darmo ???
blutake
blutake
24 Sierpień 2016

damian32,
Sprawdź co masz w pliku inputBinding.xml ( <input name="driveControlMotor"
; key1="KEY_return" key2="" mouse="" button="" device="0" category="" visible="true" />) lub w grze,w opcjach, może klawisz się od porządkował :)
damian32
damian32
24 Sierpień 2016

witam mam pytanie orientuje sie ktos co sie moglo stac bo nie moge odpalic zadnego sprzetu wczesniej odpalal enterem a teraz zero
lysy
lysy
24 Sierpień 2016

Powitać panowie potrzebuje patch do pirata wersja Dold Fs15
tomasz717
tomasz717
24 Sierpień 2016

no dzięki zobaczymy
wienon
wienon
24 Sierpień 2016

tak tu dostępna jest 3.2...
tomasz717
tomasz717
24 Sierpień 2016

Norgeholm 2016 v3 to ta
wienon
wienon
24 Sierpień 2016

działa ......super mapka nawet jest kopalnia węgla ....
tomasz717
tomasz717
24 Sierpień 2016

a działa wszystko
wienon
wienon
24 Sierpień 2016

tomasz 717 Najlepsz to Norgeholm 2016 ................super masz wszystko co potrzebujesz....
tomasz717
tomasz717
24 Sierpień 2016

ma ktoś fajna mapke gdzie jest wiele upraw zwierzat,duz produkcji i żeby wszystko dzialalo na tp top
GASEK01
GASEK01
24 Sierpień 2016

blutake -mapa , albo któryś z modów to powoduje.Proponuję- sprawdź na oryginalnej mapie bez modów.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.