DataLife Engine

Panel Logowania



Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Witam prosze o poradnik jak przerobic mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziekuje:)
  1. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    Witam prosze o poradnik jak przerobić mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziękuje.:)

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    19 Luty 2013 - 20:49 / #1
  2. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to juz bardziej skomplikowane /:D
    8 Marzec 2013 - 20:37 / #2
  3. Offline

    mocar225

    Użytkownik

    Posty: 112

    Lubią to: 17

    eryk150 dasz swoje gg bo mam do cb proźbe :D
    8 Marzec 2013 - 22:01 / #3
  4. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    Witam ;)
    Widzę , że dużo osób pisze i ma problem z przerabieniem modów z LS 2011 do FS 13 wiec postanowiłem napisać poradnik :)

    1. Na początek wypakowujemy nasz mod z poprzedniej odsłony gry do dowolnego folderu .

    2. Otwieramy plik .xml dodatku który chcemy przerobić (za pomocą notatnika)

    3. Szukamy linijki (druga linijka) i dopisujemy tractor_cylindered (wpisujemy tak w przypadku gdy przerabiamy ciągnik oczywiście) powinno to wyglądac tak :


    4. Zapisujemy plik .xml i zamykamy .

    5. Otwieramy plik modDesc . Szukamy linijek : i zmieniamy na :

    6. Na dole opisu moda znajdziemy linijki :



    180

    10
    U1604.xml



    Dopisujemy do nich :
    65
    Ursus

    [liczba 65 odpowiada za dzienne utrzymanie moda w grze]
    [Wpisałem wyżej URSUS ale zależnie od ciągnika jaki przerabiamy to taka nazwę wpisujemy]
    Tak powinien wyglądać nasz opis w modDesc



    180

    10
    65
    Ursus
    U1604.xml



    Poradnik napisany w całości przez Tomek096
    Można wynosić na inne strony
    Proszę nie edytować !
    9 Marzec 2013 - 13:22 / #4
  5. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    no to ja wiem ale skrypty nie działają i co zrobić :(

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    10 Marzec 2013 - 13:33 / #5
  6. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to ja juz nie wiem :(
    10 Marzec 2013 - 14:04 / #6

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

wojtix8
wojtix8
Wczoraj 20:08:46

Siemka,
Mógłby ktoś pomóc mi przerobić do fs17 mod "Map Buyable Objects", gdyż posiada on pewne funkcje, których w grze nie ma.
Mam pewien pomysł na mapę z czymś czego nie było i pewnie nie będzie przez najbliższe 2 serie ;)
thorgal
thorgal
Wczoraj 15:31:00

wyszlo juz nowe hof bergman , mapka wymiata
eniu20
eniu20
14 Październik 2017

wie ktoś skąd mogę pobrać pacza 2.0.0.9 do ls 2013
n0ris1225
n0ris1225
13 Październik 2017

GASEK01 -orietujesz sie jak spowolnic dojrzewanie zbóz- zmiana czasu nic nie daje za siewnikiem rosnie i kiepsko sypac nawós w ls 15 otwieralo sie notatnikiem map01
arses
arses
12 Październik 2017

Rozpoczynam na nowo. Wszystkie uprawy które były wcześniej zasiane przez GE na polach są tak jak były, te co ja sam zasiałem w GE to ich nie ma. Pola które usunąłem w GE też nadal są w grze (nowej też). Pojawiły się tylko trawy które ja siałem w GE ale nie na polach tylko na powierzchni grass.
krys239
krys239
12 Październik 2017

arses , musisz rozpocząć na nowo grę .
arses
arses
12 Październik 2017

Cześć, ktoś wie czemu pole usunięte w GE pojawia się w grze? Tak samo z zasianymi już w GE uprawami, to co było już zasiane to jest, a to co sam sieje w GE to się nie pojawia jeśli jest na polu, poza nim jest. Mapa Mazury, edytuję na własne potrzeby
matiks131
matiks131
11 Październik 2017

Gasek01-Pw
Dragonis
Dragonis
10 Październik 2017

Witam!
Ma ktoś może crack na multiplayer do fs 17? smile
Harasek
Harasek
9 Październik 2017

wlasnie GASEK01 pw :P
matiks131
matiks131
8 Październik 2017

Gasek01-masz wiadomość na PW.
grzesiekvv
grzesiekvv
6 Październik 2017

Szkoda że nie jest do F17 bo bardzo brakuje takiego modpaku
lysy
lysy
4 Październik 2017

grzesiekvv - bo ten mod jest do FS15 a nie do FS17 , dalej ktoś popełnił gafę :)
grzesiekvv
grzesiekvv
4 Październik 2017

Witam mam problem z dzisiejszym modem FS17 KRONE BIG X 1100 V2 Po pobraniu i wrzuceniu do modów gra go nie wczytuje. W log wyświetla : Error: Unsupported mod description version in mod Krone_BiG_X_1100v2 pomoże ktoś? Bo wydaje mi się że to modpak pod 15?
weglu24315
weglu24315
4 Październik 2017

Może ktoś ma pobrana mapę
http://ls-city.pl/farming-simulat
or-17/mapy-17/23295-nie-polska-ma
pa-v1-beta.html
Był bym wdzięczny za link do niej bo na tym oorginalnym została usunięta :(
bnmareczek
bnmareczek
4 Październik 2017

Siema kto koło 20 dzisiaj chciałaby pograć w fs17 na multi? Mody ja wyślę linki do pobrania.
michal1594
michal1594
3 Październik 2017

DZIEKI WIELKIE
GASEK01
GASEK01
3 Październik 2017

michal1594 -plik xml --> bergmannGTW430
michal1594
michal1594
3 Październik 2017

Podesle ktos orginalny plik xml od przyczepy Bergmann GTW430?
zetorls
zetorls
2 Październik 2017

The crew nie da się pobrać w pirackiej wiersji można jedynie kupić
pk5689
pk5689
2 Październik 2017

siemka doda ktos moze the crew ultimate edition???
kubaasik
kubaasik
1 Październik 2017

Jak zmienić wysokość opuszczania ramion tylnych w ciągniku, bo jak opuszczę to są za wysoko?
kaper23
kaper23
1 Październik 2017

czemu ciągnik nie może szybko ruszyć z miejsca nawet z małą beczką proszę o pomoc
GASEK01
GASEK01
30 Wrzesień 2017

maks01 -tak

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.