Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013


Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Witam prosze o poradnik jak przerobic mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziekuje:)
  1. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    Witam prosze o poradnik jak przerobić mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziękuje.:)

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    19 Luty 2013 - 20:49 / #1
  2. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to juz bardziej skomplikowane /:D
    8 Marzec 2013 - 20:37 / #2
  3. Offline

    mocar225

    Użytkownik

    Posty: 112

    Lubią to: 17

    eryk150 dasz swoje gg bo mam do cb proźbe :D
    8 Marzec 2013 - 22:01 / #3
  4. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    Witam ;)
    Widzę , że dużo osób pisze i ma problem z przerabieniem modów z LS 2011 do FS 13 wiec postanowiłem napisać poradnik :)

    1. Na początek wypakowujemy nasz mod z poprzedniej odsłony gry do dowolnego folderu .

    2. Otwieramy plik .xml dodatku który chcemy przerobić (za pomocą notatnika)

    3. Szukamy linijki (druga linijka) i dopisujemy tractor_cylindered (wpisujemy tak w przypadku gdy przerabiamy ciągnik oczywiście) powinno to wyglądac tak :


    4. Zapisujemy plik .xml i zamykamy .

    5. Otwieramy plik modDesc . Szukamy linijek : i zmieniamy na :

    6. Na dole opisu moda znajdziemy linijki :



    180

    10
    U1604.xml



    Dopisujemy do nich :
    65
    Ursus

    [liczba 65 odpowiada za dzienne utrzymanie moda w grze]
    [Wpisałem wyżej URSUS ale zależnie od ciągnika jaki przerabiamy to taka nazwę wpisujemy]
    Tak powinien wyglądać nasz opis w modDesc



    180

    10
    65
    Ursus
    U1604.xml



    Poradnik napisany w całości przez Tomek096
    Można wynosić na inne strony
    Proszę nie edytować !
    9 Marzec 2013 - 13:22 / #4
  5. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 170

    Lubią to: 36

    no to ja wiem ale skrypty nie działają i co zrobić :(

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    10 Marzec 2013 - 13:33 / #5
  6. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to ja juz nie wiem :(
    10 Marzec 2013 - 14:04 / #6

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


1. Zakaz spamowania grozi za to ban na 3 dni.
2. Zakaz bluzgania grozi za to ban na 1 tydzień/ bez odwołania.
3. Administracja ma zawsze rację.
4. Zakaz reklamowania innego fora ban bez odwołania.

Matek19
Matek19
Dzisiaj 17:16:21

Czy Ktoś z Was Konwertował Mody Z Fs 15 Do 17 ?
n0ris1225
n0ris1225
Wczoraj 21:39:19

eryk150 -link-fifa17pc-download.pl
eryk150
eryk150
Wczoraj 20:16:57

n0ris1225,słuchaj coś źle link Ci się wkleił użyj :[leech=[/leech]
n0ris1225
n0ris1225
Wczoraj 19:29:19

eryk150 -tu masz FIFA 17 pobierz - pełna wersja FIFA 17 do pobrania na PC
fifa17pc-download.pl/......nacisn
ij pobierz a otem u gury po prawej downald now
eryk150
eryk150
Wczoraj 16:17:24

Witajcie,orientuje się ktoś czy jest może fifa 17 PL reloaded ? Jeśli ktoś może to proszę link do torrenta.Serdecznie Pozdrawiam
Lusi
Lusi
Wczoraj 14:33:45

Czy jest tutaj ktoś kto mi pomoże, a mianowicie chodzi mi o to że jak kupię jakąś fabrykę z moda np. Fermentr 5000. To jak zrobić żebym mogła go widzieć w zakładce Other w modzie Multi Overlay 2.84, bo tylko widzę te fabryki co są przypisane do mapy i muszę co chwilka lecieć do fermentera czy czegoś nie brakuje. Z góry dziękuję za każdą pomocną podpowiedź.
Lusi
Lusi
Wczoraj 14:32:49

Witam Serdecznie Wszystkich.
Jestem początkująca w Farminga 17, bo gram dopiero od 3 miesięcy i szukałam pomocy wszędzie ale nic nie znalazłam, a na Yutubie są filmiki tylko po niemiecku.
n0ris1225
n0ris1225
Wczoraj 12:26:37

inferno139- na pirata nie zainstalujesz musisz znalesc takiego co mozna skopiowac foldery do swojej gry zainstalowanej- a tak ten patch ma zlo recenzje pczytaj w goglach
inferno139
inferno139
Wczoraj 11:13:42

jak zainstalowac pacha 1.4.4 wyskakuje mi jezyk polski jest nie zainsatowalny
n0ris1225
n0ris1225
Wczoraj 10:26:36

malykm -dzieki.ok
malykm
malykm
Wczoraj 10:08:03

folderem steam się nie przejmuj :d tylko go nie usuwaj
n0ris1225
n0ris1225
Wczoraj 09:51:41

dodam ze ta instalka z wgranym patchem 1.4.2
n0ris1225
n0ris1225
Wczoraj 09:46:27

lysy ok bo odpalalem gre z 64 a wiesz co to za folder steam
lysy
lysy
Wczoraj 09:36:45

n0ris1225 - tą ikonke z 32 bit usuń i odpalaj gre z tej 64
n0ris1225
n0ris1225
Wczoraj 09:27:16

witam-dlaczego po zainstalowaniu ls 2017 mam na pulpicie 2 ikony jedna 64 a 2 -32 a tam gdzie my games utworzyl sie folder steam-ja mysle ze te 64 i 32 to bit pc ale przeciesz ls nie pujdzie na 32bit
Prorok4321
Prorok4321
25 Luty 2017

Mam pytanie czy będzie uzupełnienie z patcha 1.4.2 do 1.4.4?
lysy
lysy
25 Luty 2017

weglu243 - musisz zaktualizować grę do 1.4.2
weglu243
weglu243
25 Luty 2017

witam czy DLC KUHN wejdzie mi na patch 1.2 do ls 17
lysy
lysy
24 Luty 2017

Witam wszystkich , jest nowa aktualizacja ----- ( https://farming-simulator.com/upd
ates.php?lang=pl&country=pl )
Wojtip
Wojtip
24 Luty 2017

Witam Jak dodać dodatek KUHN pack. dlc do oryginalnej gry? może ktoś podpowie. _ może ktoś wytłumaczyć poprzez wiadomość prywatną? Nie posiadam "gg"
XXADRIANXX
XXADRIANXX
24 Luty 2017

Dziena :P
GASEK01
GASEK01
24 Luty 2017

XXADRIANXX - The Sims 4: Deluxe Edition v1.25.136.1020 + i wszystkie dodatki DLC ,tu masz link do torrenta -> TORRENT
nowak1282
nowak1282
23 Luty 2017

PILNE! Zna może ktoś rozwiązanie tego problemu? link do wątku na forum - LINK
krys239
krys239
23 Luty 2017

zbyszek3945 , sorry ale nie wiedziałem o tym sposobie .
XXADRIANXX
XXADRIANXX
23 Luty 2017

Doda tu ktoś the sims 4 ? ;D

Tylko zarejestrowani użytkownicy mog pisać na czacie.