Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Jak Przerobić mape z ls 2011 do 2013

Witam prosze o poradnik jak przerobic mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziekuje:)
  1. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 159

    Lubią to: 36

    Witam prosze o poradnik jak przerobić mape z ls 2011 do ls 2013 z góry dziękuje.:)

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    19 Luty 2013 - 20:49 / #1
  2. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to juz bardziej skomplikowane /:D
    8 Marzec 2013 - 20:37 / #2
  3. Offline

    mocar225

    Użytkownik

    Posty: 112

    Lubią to: 17

    eryk150 dasz swoje gg bo mam do cb proźbe :D
    8 Marzec 2013 - 22:01 / #3
  4. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    Witam ;)
    Widzę , że dużo osób pisze i ma problem z przerabieniem modów z LS 2011 do FS 13 wiec postanowiłem napisać poradnik :)

    1. Na początek wypakowujemy nasz mod z poprzedniej odsłony gry do dowolnego folderu .

    2. Otwieramy plik .xml dodatku który chcemy przerobić (za pomocą notatnika)

    3. Szukamy linijki (druga linijka) i dopisujemy tractor_cylindered (wpisujemy tak w przypadku gdy przerabiamy ciągnik oczywiście) powinno to wyglądac tak :


    4. Zapisujemy plik .xml i zamykamy .

    5. Otwieramy plik modDesc . Szukamy linijek : i zmieniamy na :

    6. Na dole opisu moda znajdziemy linijki :



    180

    10
    U1604.xml



    Dopisujemy do nich :
    65
    Ursus

    [liczba 65 odpowiada za dzienne utrzymanie moda w grze]
    [Wpisałem wyżej URSUS ale zależnie od ciągnika jaki przerabiamy to taka nazwę wpisujemy]
    Tak powinien wyglądać nasz opis w modDesc



    180

    10
    65
    Ursus
    U1604.xml



    Poradnik napisany w całości przez Tomek096
    Można wynosić na inne strony
    Proszę nie edytować !
    9 Marzec 2013 - 13:22 / #4
  5. Offline

    eryk150

    Użytkownik

    Posty: 159

    Lubią to: 36

    no to ja wiem ale skrypty nie działają i co zrobić :(

    Pomogłem Kliknij Lubię to!

    10 Marzec 2013 - 13:33 / #5
  6. Offline

    sobus122

    Użytkownik

    Posty: 116

    Lubią to: 9

    to ja juz nie wiem :(
    10 Marzec 2013 - 14:04 / #6

Użytkownicy, którzy czytają ten temat

Aktualnie Online:1
(Użytkowników:0, Gości: 1)


@ pancerny345 : Dzisiaj o 17:05 ok
@ GASEK01 : Dzisiaj o 16:22 pancerny - masz mod wypakowany i to wszystko .Spakuj ponownie i po problemie.
@ pancerny345 : Dzisiaj o 14:40 only zip mods are supported in multiplayer you need tu zippy the mod to use it in multiplay wiecie jak to naprawić [color=#CC0000][/color]
@ Revol : Dzisiaj o 10:35 POLACZEK123, gdy masz orginalną grę i wgrywasz pirackie dlc to musisz do tego dlc cracka dodać więc np multiplayer już nie zagrasz chyba że wykupisz DLC.
@ POLACZEK123 : Wczoraj w 12:39 mam pytanie czy jak pobiorę dlc vaderstad a mam orginalną gre to będzie działać ?
@ POLACZEK123 : Wczoraj w 12:39 Siemka
@ kubakubiszon123 : Wczoraj w 09:12 Siema . Mógłby mi ktoś pomóc z tym patchem 1.18.0.1 . Gdyż nie mogę go zainstalować poprawnie bo sypie błędami .
@ rolnik 120 : Wczoraj w 07:59 siema
@ gta : 22 Maj 2015 06:50 corbicie
@ gta : 22 Maj 2015 06:47 hej
@ Patryk720PL : 21 Maj 2015 18:39 Dobra GASEK01 już działa ale thx za pomoc
@ GASEK01 : 21 Maj 2015 17:37 Patryk720PL-napisz dokładnie jaką wersję chcesz
@ Patryk720PL : 21 Maj 2015 16:48 GASEK01 pisze mi że klucz jest zablokowany do aktywacji
@ GASEK01 : 21 Maj 2015 16:06 syostz- jest już od wielu dni wersja 1.17 z wszystkimi dlc i patch 1.18 który do niej instalujesz
@ syostz : 21 Maj 2015 15:11 Kiedy będzie link do wszystkich dlc do patcha 1.18 ?
@ GASEK01 : 20 Maj 2015 19:44 Pstryk720PL-Witam, polecMy Webpageam zajrzeć tu:
@ Patryk720PL : 20 Maj 2015 15:52 GASEK01 czy można by było dodać iso Microsoft Oficce 2007 bo mam uszkodzoną płyte
@ GASEK01 : 18 Maj 2015 18:38 zibol1981-no ale napisz jaki?
@ zibol1981 : 18 Maj 2015 17:51 do fs 15
@ zibol1981 : 18 Maj 2015 17:51 mam problem z dodatkiem jcb dlc
@ zibol1981 : 18 Maj 2015 17:50 witam
@ GASEK01 : 18 Maj 2015 13:21 lp18-Żeby pracownik jeździł szybciej na przykład z pługiem, to w pliku xml pługa trzeba wpisać odpowiednią wartość.- speedLimit value="XX"- Oczywiście wpisujemy rozsądną wartość.Podobnie jest z innymi maszynami.
@ lp18 : 18 Maj 2015 11:47 Powiem ze przydalby sie ESlimiter do ls 2015 !
@ wienon : 18 Maj 2015 09:38 Witam czy jest szansa żeby ktoś przerobił kombajn buraczany z FS 13 na FS15 Ropa Big Bear jest super! przyczepa juz jest ....
@ zuski : 16 Maj 2015 22:20 czesc alll mam prosbe czy da rade przerobic GTA V na win 7 32 bit
@ rolnik22754 : 16 Maj 2015 21:17 mogłby ktoś wstawić instalkę gta 4
@ adamsonik515 : 16 Maj 2015 17:02 siemanko :)
@ Speedy : 16 Maj 2015 12:58 Revol Szefuniu to podwładni życzą szybkiego powrotu do zdrowia ;)
@ Revol : 16 Maj 2015 09:27 A ok. JA chory a u was
@ eryk150 : 14 Maj 2015 20:31 Cześć koledzy.Co tam u was słychać;)?
@ Speedy : 14 Maj 2015 19:13 kuba135 Powitać;) współczujemy;( i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia[color=#3366FF][/color]
@ kuba135 : 14 Maj 2015 15:14 hej witam naszą administracje aktualnie mam przewalone złamana ręka doskwiera sad
@ Speedy : 13 Maj 2015 19:04 Revol Witam a pomalutku leci coś tam sie krenci na Ls
@ Revol : 13 Maj 2015 19:00 Speedy, siema co tam
@ Speedy : 13 Maj 2015 18:58 Witam Kochani co tam słychać u was ;)
Aby dodawać wiadomości na czacie, musisz zalogować się do swojego konta.
Jeśli nie masz konta zar4ejestruj się Rejestracja